ogledala za spalnico
kontakt

SPALNICA

Poživite vaš intimni svet.

Ogledalo v spalnici ni samo funkcionalen dodatek za pravo izbiro obleke. Je več. Lahko poveča prostor, lovi odseve, pomaga pri kroženju energije. Z izbranim okvirom ga izpostavite kot umetniški izdelek, ki ste mu dali osebno noto: moderno, elegantno, klasično, ekstravagantno. Uporabite svojo ustvarjalnost, a izberite premišljeno, njegovo velikost, obliko in slog okvira, da bo izbira všeč vam.

janja meršeNASVET ARHITEKTA

Ugotovite namen.

Spalnica je eden izmed najbolj intimnih prostorov, zato je potrebno pazljivo izbrati lokacijo in tip okvirja. Ljudje smo individualna bitja in razlogi za postavitev ogledala v spalnico so stvar posameznika in njegovega cilja, on ve, kaj želi z ogledali doseči. Lahko ogledalo uporabi kot garderobno ogledalo, lahko je namenjeno poživitvi intimnega življenja. Ključen pri tem je tip okvirja, ki obdaja ogledalo, izbran bo za opredeljen namen in lokacijo.

feng shuiFENG SHUI NASVET

Pripeljite več igrive energije v spalnico.

Ogledala so odlično orodje za privabljanje energije v prostor in pomoč pri njeni razpršitvi. Postavitev ogledala je izjemno pomembna, saj je lahko slaba postavitev vzrok za slab spanec, npr. v primeru, ko je odsev postelja, zapletom v intimnosti, ipd. Nikoli ga ne postavljajte nasproti postelje, raje ob strani postelje (če že). Idealna postavitev ogledala je nasproti vhodnim vratom (obvezno, če jih ne vidite s postelje), saj tako poskrbite za odboj negativne energije.