ogledalo za kopalnico
kontakt

KOPALNICA

Podarite si okvir, ki vam bo ugajal, da se boste radi gledali!

Kopalnica je edini prostor v stanovanju, kjer je ogledalo nuja. Sodi med pomembnejši kos opreme, ki mu pri izbiri pohištva za kopalnico posvečamo potrebno pozornost. Izbira ogledal je praktično neskončna, odločitev za nakup pa težka. Pogosto se ljudje odločijo za nakup, ki ga pozneje obžalujejo. Kako torej izbrati pravo ogledalo?

Tisto, ki se bo prilegalo opremi, velikosti prostora in vašim potrebam po soočenju s sabo, tudi v podrobnostih, ki jih zaupate le sebi. Naročite ogledalo po meri, izberite zanj okvir, ki bo vaši podobi v njem dal obliko portreta, slike, ki ni nikoli končana in je prav zato vselej zanimiva.

NASVET ARHITEKTAJanja Merše

Vsaka kopalnica ima svojo zgodbo.

Kopalnica je intimen prostor. Je vaše zatočišče. Ogledalo v njej pa odseva podobo človeka, ki je odgovoren za vašo srečo. Zato je pomembno, da je okvirjeno tako, da bo del zgodbe. Vaše.
Naj ima osebno noto, ki mu jo daste s primernim okvirjem. Zato se izogibajte nakupom v velikih trgovskih centrih, kjer je majhna izbira za vaše želje in pogosto predraga. Raje prelistajte revije za oblikovanje in pobrskajte po spletnih straneh. Ko boste naleteli na slog kopalnice, ki vam bo všeč, se boste lažje odločili za značilne karakteristike ogledala (velikost, slog, obliko), ki bodo estetsko in funkcionalno dopolnjevale vašo kopalnico po vašem okusu. Večje ogledalo bo dalo več svetlobe in optično povečalo prostor (ogledalo ne more biti nikdar preveliko), individualni slog pa bo poudaril vašo zgodbo.

feng shuiFENG SHUI NASVET

Dobro počutje in kroženje energije.

Ogledala so dragoceno orodje v kopalnici. So zelo priporočljiva, ker pomagajo pri kroženju energije. Zato pa morajo biti primerno nameščena. Izogibajte se postavitvi ogledala nasproti straniščne školjke ali pa poskrbite, da se v njem vidi le zgornji del telesa, medtem ko sedite na školjki. Postavljeno tudi naj ne bi bilo nasproti vhodnim vratom, ker ogledala potiskajo energijo nazaj. Nič manj ni pomembna izbira okvirja. Mora vam biti RES všeč, zato ga pozorno izberite. Ogledalo brez okvirja ima negativni vpliv, saj v prostoru deluje kot del nedokončane zgodbe. Ogledalo s premišljeno izbranim okvirjem pa bo pozitivno vplivalo na vaše počutje, ker bo del celote.