led ogleadalo
kontakt

OGLEDALA Z LED OSVETLITVIJO

Popolno ogledalo. Popoln make-up. Vsakič!

V iskanju popolnega ogledala smo sodelovali z arhitekti in inženirji. Želeli smo vam ponuditi izdelek, ki vas bi navdušil, vaše obiskovalce pa presenetil. Odzivi kupcev so opravičili naš načrt. Za vas imamo ogledalo, ki prostor razsvetli, ga polepša in vas mladi, brez senc, prisotnih pri zunanjih svetilih. Indirektna svetloba za vaš popoln make-up. Zgledovali smo se po ogledalih, ki so jih uporabljali profesionalni vizažisti v filmskih studiih in v naše okvirje vgradili kvalitetno LED osvetlitev, primerno tudi za prostore, ki so izpostavljeni vodi (kot je npr. kopalnica). Variantna ambientalna osvetlitev ogledala, ki poudari elegantno silhueto izbranega okvirja, pa zmore dodati prostoru še skrivnostno pomirjujoč navdih.

NASVET ARHITEKTAJanja Merše

Ogledalo kot osrednji kos pohištva.

Ogledala z LED osvetlitvijo bodo osrednji pohištveni element vašega bivališča. Svetloba, bodisi ambientalna ali indirektna, bo poudarila silhuete vašega ogledala, s čimer boste dosegli »wow« efekt. Ogledala z ambientalno osvetlitvijo so še posebej primerna za prostore, kjer želite intimno osvetlitev (npr. spalnico, dnevno sobo, jedilnico), medtem ko so ogledala z indirektno osvetlitvijo primerna za prostore, kjer potrebujete natančno svetlobo, ki brez senc poudari vsak delček vašega telesa (npr. kopalnica). S primernim okvirjem, ki se bo skladalo s pohištvom, pa dodate piko na i osvetljenemu ogledalu.

feng shuiFENG SHUI NASVET

Svetloba je naravna pot prenosa energije skozi prostor.

Feng shui je energija in svetloba je njen največji zunanji izraz. Jedro dobrega feng-shui-ja predstavlja primerna osvetlitev. Zato tudi mi ustvarjamo ogledala, ki vas osvetlijo z vseh strani in vas energijsko okrepijo. Ogledalo z ambientalno osvetlitvijo poživi prostor, v katerem se nahaja, saj vanj pretoči dobro energijo. Naša ogledala smo osvetlili z izbrano svetilnostjo, ki zagotavlja, da svetlobe ni preveč (yang) oziroma premalo (yin). Ta usklajenost je še posebej pomembna za prostore, kjer želite, da vam svetloba polepša kožo (npr. kopalnica, kozmetični/frizerski saloni, poseben prostor za ločeno druženje,… ) in vas obda s sijajem topline in elegance.