Miro, 9. okt 2014
Dlje časa smo iskali primerno ogledalo za kopalnico,vendar nismo nikjer našli nič ustreznega. Nato smo na spletu zasledili SVET OGLEDAL, kjer smo bili res zadovoljni z nasvetom in izbiro okvirja.Tudi rok izdelave in cena sta bila zelo zadovoljiva.
Priporočamo!

Nataša, 7. okt 2014
Dlje časa sem iskala ogledalo v baročnem stilu za hodnik. Vesela sem, da sem na spletu našla pot do delavnice g. Trošta, ki je odlično svetoval, prav tako odlično izdelal ogledalo in v dogovorjenem času. Z ogledalom sem zelo zadovoljna in da prav poseben pečat prostoru. Vse naj, naj...

Marja in Tomaž, 31. mar 2014
Iskala sva ogledalo posebnih dimenzij, ki bi izpopolnilo najino kopalnico, vendar ga po trgovinah nisva našla. Odločila sva se obiskati Svet ogledal, kjer nama je g. Matija strokovno svetoval in nama na izbiro ponudil široko paleto okvirjev, vzorce sva lahko celo odnesla domov, da sva se res odločila za pravega. Ogledalo, ki nama ga je izdelal v zelo hitrem času, je zelo lepo, kvalitetno in kompaktno in tudi cena je bila zelo ugodna. Z ogledalom sva zelo zadovoljna, dodalo je piko na i najini novi kopalnici.

Sašo, 4. mar 2014
Zelo sem zadovoljen z LED ogledalom, ki sem ga kupil pri g.Troštu v Svetu Ogledal. Za kopalnico sem hotel nekaj posebnega in edino pri njih sem našel LED ogledalo, ki je naravnost fantastično. Zelo pohvalno in tako naprej.